OHJELMApalvelut

Elämyksiä ja aktiviteetteja

Tiiviin koulutuspäivän lomassa tai vaikkapa päivän päätteeksi on mukava hengähtää hetki. Yhteistyökumppanimme kautta koulutus- ja virkistyspaketteihin on tarjolla erilaisia aktiviteetteja.

Ohjelmien kesto 1-2 tuntia. Minimikokoa ryhmälle ei ole, mutta veloitus vähintään minimilaskutuksen mukaan.
Ryhmän henkilömäärän ylärajaa ei ole asetettu. Isompien ryhmien kanssa toimitaan aina tapauskohtaisesti, jotta ohjelmasta saadaan toimiva kokonaisuus.

Tutustu vaihtoehtoihin ja pyydä tarjous.

Kahvitauko nuotion loimussa

Nokipannukahvit, nuotiolätyt vai tikkupullat, mikä teidän ryhmällenne maistuisi? Tunnelmointi nuotion äärellä ja avotulella valmistuva valitsemanne eräruoka sopii erinomaisesti omaksi aktiviteetikseen, mutta myös osaksi jotakin muuta toimintaa.

Nokipannukahvit + lätty/tai tikkupulla
Minimilaskutus 10 hlö.

Lumikengillä uusille reiteille

Isommankin ryhmän yhteistä hauskaa tekemistä, jossa ei tarvita aikaisempaa kokemusta tai hurjaa kestävyyskuntoa. Lumikengät mahdollistavat pääsyn yleisten polkujen ja reittien ulkopuolelle ja siten kiinnostaviin, vaikeammin tavoitettaviinkin paikkoihin. Retket toteutetaan vuodenajan ja sään mahdollisuuksien mukaan. Retkeen kuuluu rentoutuminen nuotion äärellä nokipannukahvien ja pienen nuotiolla valmistettavan välipalan merkeissä.

Aktiviteetti sisältää lumikenkien vuokran, lumikenkäkävelyn tekniikan ohjauksen sekä opastuksen reitillä. Varauduthan itse hyvillä kengillä ja säänmukaisella varustuksella.

Lumikenkäretket + kahvi + tikkupulla
Minimilaskutus 10 hlö.

Liikutaan luonnossa- tunnelmoidaan tulilla

Luonnossa liikkumisella on tutkitusti todettu olevan erilaisia terveyttä edistäviä vaikutuksia. Ohjatulla retkellä opas johdattaa ryhmänne sovitulle reitille, matkanvarrella saatte tietoa alueesta ja alueen luonnosta. Vuodenajasta riippuen metsäretken teema voi vaihdella vaikkapa marjaretkestä eläinten jälkien tai luonnon merkkien havainnointiin. Retkeen kuuluu rentoutuminen nuotion äärellä nokipannukahvien ja pienen nuotiolla valmistettavan välipalan merkeissä. Varauduthan säänmukaisella varustuksella ja hyvillä kengillä.

Kävelyretket + nokipannukahvit + lätty/tai tikkupulla
Minimilaskutus 10 hlö.

Luonnonmateriaalit taipuvat moneksi

Luonnonmateriaaleja pystyy hyödyntämään eri tekniikoilla monenlaisissa käsitöissä. Ohjatussa aktiviteetissa pääset harjoittelemaan ja toteuttamaan jonkin luonnonmateriaalista valmistetun tuotteen. Luovuuttaan pääsee käyttämään taitotasonsa mukaisesti. Käytettävä materiaali valikoituu vuodenajan mukaan, mutta esimerkiksi pajutöitä voidaan toteuttaa ympärivuoden.

Kädentaidot aktiviteetti sisältää tarvittavat materiaalit, ohjauksen ja opastuksen sekä itselle jäävän valmiin tuotteen.

Kädentaidot
Minimilaskutus 10 hlö.

Robin Hoodin jalanjäljillä

Jousiammunta on tarkkuutta ja tekniikkaa vaativa laji, jonka perusteisiin pääsee kiinni jo lyhyelläkin kokeilulla. Pääsette kokeilemaan ja oppimaan jousiammunnan perusperiaatteita ja testaamaan käden ja silmän yhteistyötä. Hintaan sisältyy opastus ja ohjaus sekä jouset ja nuolet.

Jousiammunta
Minimilaskutus 10 hlö.

Paintball -värikuulasota

Kokoa ryhmä värikuulataistoon. Ohjattu paintball -peli saa sykkeen kiihtymään niin jännityksen kuin liikunnankin edesauttamana. Pelit räätälöidään toiveidenne mukaisesti ja toteutetaan järjestämässänne paikassa. Kysy mahdollisuutta myös sisällä pelattavaan peliin.

Paintball -peli sisältää opastuksen peliin sekä välineiden käyttöön sekä varusteet (värikuula-ase, 500 kuulaa, 1 kaasu, suojavarusteet). Varustaudu liikuntaan sopivilla vaatteilla ja kengillä.

Paintball
Minimilaskutus 8 hlö.

Miniolympialaiset

Hauskaa tekemistä ja yhteishenkeä olympialaistyylisesti, erilaisten lajien merkeissä. Olympialaisiin valitaan viisi eri lajia. Pääsette mukaan suunnittelemaan sisältöä ja valitsemaan juuri teidän ryhmällenne sopivimmat lajit laajasta valikoimasta. Lajivalikoimassa on esimerkiksi päättelyä, yhteistyötä, taitoja, fyysisyyttä tai tuuria vaativia lajeja.

Miniolympialaiset sisältävät lajeissa tarvittavat välineet, ohjauksen ja opastuksen sekä pelin tuomaroinnin.

Miniolympialaiset
Minimilaskutus 10 hlö.

OTA YHTEYTTÄ

Soita tai lähetä viesti täyttämällä alla oleva lomake, kerromme mielellämme lisää Törmälän Tilan palveluista.