meetings and recreation

Porukalla omassa rauhassa

Törmälän Tila on kasvattanut suosiotaan yritysten ja yhteisöjen kokous- ja koulutuspaikkana sekä erilaisten virkistyspäivien pitopaikkana. Törmälästä löytyy tiloja monipuolisesti sekä isojen että pienien ryhmien käyttöön. Vastakohtana toimistomaisuudelle Törmälä tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan ympäristön kauniissa Siikajokivarren maisemissa.

Tiiviin koulutuspäivän lomassa tai vaikkapa päivän päätteeksi on mukava hengähtää hetki. Koulutus- ja virkistyspaketteihin on tarjolla erilaisia leikkimielisiä aktiviteetteja, kuten vaikkapa tandem-hiihtoa tai pressu-lentopalloa. Ja päälle nautitaan tietysti nokipannukahvit ja itse paistetut tikkupullat.

Kaikissa koulutustiloissamme on wlan, videotykki, fläppitaulu ja piirtoheitin.

Leiritoiminta

Törmälän Tilan yhtenä keskeisenä asiakasryhmänä ovat koko 25-vuotisen historian ajan olleet erilaiset leiriryhmät.

Uudistetut ja monipuoliset tilat muuntuvat helposti niin rippikoululaisten opiskelutiloiksi ja kirkkosaliksi kuin taideleiriläisten maalausateljeeksikin. Leiripäivän päätteeksi on mukava istahtaa illanviettoon vaikkapa Saunapirtin hämyiseen tunnelmaan.

Leiriläisten ehdottomana suosikkina ovat jo vuosien ajan olleet päärakennuksen keittiössä valmistuvat maittavat aamiaissämpylät. Muutenkaan ei Törmälässä nälkää tarvitse nähdä – siitä pitää huolen viisi kertaa päivässä perinteisillä kotiruoilla katettu noutopöytä.

Melojat

Saunapirtti

Saunatalo

Rantatörmällä sijaitsee komea Saunatalo, 20 hengen kota sekä kylpypalju. Saunatalossa on kolme saunaa: 15–20 hengen aitokiuas-sauna, 8–10 hengen sähkösauna sekä puulämmitteinen pikkusauna, jossa pesuvesi lämpenee vanhan ajan tyyliin padassa.

Saunatalon keskuksena on tunnelmallinen Saunapirtti, jossa on istumapaikka noin 30 hengelle. Saunapirtin viiteen metriin kohoavat, liki 100-vuotiaista hirsistä tehdyt seinät takaavat hyvät puitteet niin vapaamuotoiseen yhdessäoloon kuin vaikkapa kokousten pitämiseen.