Kokous- ja SaunaTILAT,

virkistyspalvelut

Porukalla omassa rauhassa

Törmälän Tila on kasvattanut suosiotaan yritysten ja yhteisöjen kokous- ja koulutuspaikkana sekä erilaisten virkistyspäivien pitopaikkana. Törmälästä löytyy tiloja monipuolisesti sekä isojen että pienien ryhmien käyttöön. Vastakohtana toimistomaisuudelle Törmälä tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan ympäristön kauniissa Siikajokivarren maisemissa.

Yhteistyökumppanimme kautta koulutus- ja virkistyspaketteihin on tarjolla erilaisia aktiviteetteja, lue lisää sivulta Ohjelmapalvelut.

Kokoustilat

Törmälän päärakennuksesta, Väentuvasta ja Saunatalosta löytyy erikokoisia tiloja yritysten ja yhdistysten eri tarpeisiin. Kaikkiin kokoustiloihin on saatavissa asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity kokoustarjoilu. Kokousvarusteena Väentuvassa kuuluu mm. äänentoisto, langaton internet, valkokangas, dataprojektori ja fläppitaulu.

Päärakennus – sali

Päärakennus – peräkamari

Päärakennus – pirtti

Päärakennus – ruokasali

Väentupa – Maijansali

Saunatalo – saunapirtti

Saunatilat

Saunatalossa on kolme saunaa: 15 hengen aitokiuas-sauna, 8–10 hengen sähkösauna sekä puulämmitteinen 4 hengen kesäsauna, jossa pesuvesi lämpenee vanhan ajan tyyliin padassa (ainoastaan kesäkäytössä). Jokaisen saunan yhteydessä on oma pukuhuone.

Saunatalon keskuksena on tunnelmallinen Saunapirtti, jossa on istumapaikka noin 25 hengelle. Saunapirtin viiteen metriin kohoavat, liki 100-vuotiaista hirsistä tehdyt seinät takaavat hyvät puitteet niin vapaamuotoiseen yhdessäoloon kuin vaikkapa kokousten pitämiseen.

Saunatalo – aitokiuas-sauna / pukuhuone

Saunatalo – sähkösauna / pukuhuone

Saunatalon piha – 20 hengen kota

Leiritoiminta

Törmälän Tilan yhtenä keskeisenä asiakasryhmänä ovat koko toimintahistorian ajan olleet erilaiset leiriryhmät.

Uudistetut ja monipuoliset tilat muuntuvat helposti niin rippikoululaisten opiskelutiloiksi ja kirkkosaliksi kuin taideleiriläisten maalausateljeeksikin.

Leiripäivän päätteeksi on mukava istahtaa illanviettoon vaikkapa Saunapirtin hämyiseen tunnelmaan.

Leiriläisten ehdottomana suosikkina ovat jo vuosien ajan olleet päärakennuksen keittiössä valmistuvat maittavat aamiaissämpylät. Muutenkaan ei Törmälässä nälkää tarvitse nähdä – siitä pitää huolen viisi kertaa päivässä perinteisillä kotiruoilla katettu noutopöytä.

OTA YHTEYTTÄ

Soita tai lähetä viesti täyttämällä alla oleva lomake, kerromme mielellämme lisää Törmälän Tilan palveluista.