Juhlapalvelut

Kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin

Event services

For all the events or celebrations you need

Törmälän Tilan monipuoliset tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisille juhlille ja tilaisuuksille. Uusi 100–120-paikkainen juhlasali, Maijan sali, soveltuu erinomaisesti niin häiden, syntymäpäivien ja sukujuhlien kuin muistotilaisuuksienkin pitopaikaksi. Pienemmälle porukalle juhlatilaksi käyvät myös kodinomaista lämpoä huokuva päärakennus pirtteineen ja peräkamareineen tai tunnelmallinen Saunapirtti.

Juhlapalvelumme kattaa tilojen lisäksi kaikki ateriapalvelut ja lisäksi samasta pihapiiristä löytyy yöpymispaikka 40–50 juhlavieraalle.

Häät

Törmälän Tila on jo vuosien ajan ollut suosittu häidenviettopaikka. Ympärivuotisessa käytössä oleva upea Maijan sali tarjoaa juhlavat puitteet jopa 120 juhlavieraalle. Kesähäitä saatetaan tanssahdella myös täysin katetulla kesäpatiolla, josta löytyy paikka 150–160 hengelle.

Hääpakettimme sisältää täyden palvelun juhlatilojen järjestelyistä loppusiivoukseen asti. Samasta pihapiiristä löytyy yöpymispaikka 40–50 juhlavieraalle.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous, niin suunnitellaan yhdessä Teidän näköisenne häät.

Pitopalvelu

Järjestämme myös pitopalvelua lähiseutukunnan alueella.

Toiveidesi mukaan toimitamme tilaisuuteen pelkät tarjoilut tai mikäli tarvitset henkilökuntaa, olemme paikalla toteuttamassa tilaisuutta.

Suunnitteletpa tilaisuutta pienelle tai isommalle porukalle, ota yhteyttä, autamme mielellämme suunnittelemaan tilaisuuteesi sopivan ateriakokonaisuuden.