Kokous- ja virkistyspalvelut

Porukalla omassa rauhassa

Törmälän Tila on kasvattanut suosiotaan yritysten ja yhteisöjen kokous- ja koulutuspaikkana sekä erilaisten virkistyspäivien pitopaikkana. Törmälästä löytyy tiloja monipuolisesti sekä isojen että pienien ryhmien käyttöön. Vastakohtana toimistomaisuudelle Törmälä tarjoaa rauhallisen ja inspiroivan ympäristön kauniissa Siikajokivarren maisemissa.

Tiiviin koulutuspäivän lomassa tai vaikkapa päivän päätteeksi on mukava hengähtää hetki. Koulutus- ja virkistyspaketteihin on tarjolla erilaisia leikkimielisiä aktiviteetteja, kuten vaikkapa tandem-hiihtoa tai pressu-lentopalloa. Ja päälle nautitaan tietysti nokipannukahvit ja itse paistetut tikkupullat.

Leiritoiminta

Törmälän Tilan yhtenä keskeisenä asiakasryhmänä ovat koko toimintahistorian ajan olleet erilaiset leiriryhmät.

Uudistetut ja monipuoliset tilat muuntuvat helposti niin rippikoululaisten opiskelutiloiksi ja kirkkosaliksi kuin taideleiriläisten maalausateljeeksikin. Leiripäivän päätteeksi on mukava istahtaa illanviettoon vaikkapa Saunapirtin hämyiseen tunnelmaan.

Leiriläisten ehdottomana suosikkina ovat jo vuosien ajan olleet päärakennuksen keittiössä valmistuvat maittavat aamiaissämpylät. Muutenkaan ei Törmälässä nälkää tarvitse nähdä – siitä pitää huolen viisi kertaa päivässä perinteisillä kotiruoilla katettu noutopöytä.

Melojat

Saunapirtti

Saunatalo

Rantatörmällä sijaitsevat Saunatalo, 20 hengen kota sekä kylpypalju. Saunatalossa on kolme saunaa: 15–20 hengen aitokiuas-sauna, 8–10 hengen sähkösauna sekä puulämmitteinen 4-hengen pikkusauna, jossa pesuvesi lämpenee vanhan ajan tyyliin padassa (kesäkäytössä). Jokaisen saunan yhteydessä on oma pukuhuone.

Saunatalon keskuksena on tunnelmallinen Saunapirtti, jossa on istumapaikka noin 30 hengelle. Saunapirtin viiteen metriin kohoavat, liki 100-vuotiaista hirsistä tehdyt seinät takaavat hyvät puitteet niin vapaamuotoiseen yhdessäoloon kuin vaikkapa kokousten pitämiseen.

Saunatilan veloitukseen sisältyy pesuaineet, laudeliinat ja pyyhkeet. Pukuhuoneissa on myös hiustenkuivaaja,

Kokouspalvelut

Törmälän päärakennuksesta, Väentuvasta ja Saunatalosta löytyy erikokoisia tiloja yritysten ja yhdistysten eri tarpeisiin. Kaikkiin kokoustiloihin on saatavissa asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity kokoustarjoilu.

Kokousvarusteena tiloihimme kuuluu mm. äänentoisto, langaton internet, valkokangas, dataprojektori, fläppitaulu ja piirtoheitin.

sako 001

OTA YHTEYTTÄ

Soita tai lähetä viesti täyttämällä alla oleva lomake, kerromme mielellämme lisää Törmälän Tilan palveluista.