Juhlapalvelut

Kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin

Törmälän Tilan monipuoliset tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisille juhlille ja tilaisuuksille.
Maijan sali – iso yhtenäinen tila, soveltuu erinomaisesti niin häiden, syntymäpäivien ja sukujuhlien kuin muistotilaisuuksienkin pitopaikaksi. Päärakennuksessa on ruokailu- ja oleskelutiloja pienemmälle porukalle – pirtti, sali ja peräkamari ja saunatalon tunnelmallinen Saunapirtti.

Juhlapalvelumme kattaa tilojen lisäksi kaikki ateriapalvelut ja lisäksi samasta pihapiiristä löytyy yöpymispaikka 50 juhlavieraalle.

Häät

Törmälän Tila on jo vuosien ajan ollut suosittu häidenviettopaikka. Ympärivuotisessa käytössä oleva Maijan-sali tarjoaa yhtenäisen juhlatilan 120 vieraalle. Kesähäitä saatetaan tanssahdella myös täysin katetulla kesäpatiolla, josta löytyy paikka 150 hengelle.

Hääpakettimme sisältää täyden palvelun juhlatilojen järjestelyistä loppusiivoukseen asti. Samasta pihapiiristä löytyy yöpymispaikka 50 hengelle.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous, niin suunnitellaan yhdessä Teidän näköisenne häät.

Pitopalvelu

Järjestämme myös pitopalvelua lähiseutukunnan alueella.

Toiveidesi mukaan toimitamme tilaisuuteen pelkät tarjoilut tai mikäli tarvitset henkilökuntaa, olemme paikalla toteuttamassa tilaisuutta.

Suunnitteletpa tilaisuutta pienelle tai isommalle porukalle, ota yhteyttä, autamme mielellämme suunnittelemaan tilaisuuteesi sopivan ateriakokonaisuuden.

OTA YHTEYTTÄ

Soita tai lähetä viesti täyttämällä alla oleva lomake, kerromme mielellämme lisää Törmälän Tilan palveluista.